Snelmenu

Hans Jaap Melissen is oorlogsverslaggever. Hij werkt al jaren voor de publieke radio en televisie, maar ook voor de schrijvende pers. In 2015  kwam zijn boek 'IS-tot alles in staat’ uit, over de terreurbeweging IS. Sinds kort heeft Melissen een nieuw medium aan zijn wapenarsenaal toegevoegd: 360 graden video. Een soort google-streetview, maar dan met bewegend beeld. Melissen nam de 360-camera o.a. mee naar Lesbos om de vluchtelingenstroom te filmen. Hoe ervaart hij dit nieuwe medium? Wat is de meerwaarde van 'alles om je heen' in beeld brengen? Wat zijn de beperkingen? Investeert Facebook terecht 2 miljard in de technologie van een virtual reality headset? Hans Jaap Melissen komt het vertellen en wie weet heb je de kans om 360 graden zelf te ervaren. En ben je voor altijd verkocht!

Benny Brauns van de Limburgse omroep L1 komt vertellen Hoe drie verslaggevers met hun mobile telefoon live verslag hebben gedaan van de 'Nacht van Gulpen'

Wytse Vellinga is de Nederlandse mojo-expert. Hij draait als een van de weinige regionale verslaggevers bijna uitsluitend met zijn I-phone en weet alles van de laatste tools en trics op mojo-gebied. 

Hun presentaties staan hieronder. 


Hans Jaap Mellissen

Benny Brauns

Wytse Vellinga