Snelmenu

 
Eric Smit 
Eric Smit is behalve winnaar van de tv-quiz 'De Slimste Mens ' een van de beste onderzoeksjournalisten van Nederland, daar zijn collega’s het over eens. Hij is een harde werker en een doorzetter die het conflict niet schuwt. Het zijn karaktereigenschappen die goed van pas komen bij langdurig uitzoekwerk en zijn diep gekoesterd wens van Follow the Money (FTM) - het multimediale platform voor financiële onderzoeksjournalistiek - een succes te maken. Daarnaast mengt hij zich nadrukkelijk in het publieke debat.  
 
Hans Jaap Melissen
Hans Jaap Melissen is oorlogsverslaggever. Hij werkt al jaren voor de publieke radio en televisie, maar ook voor de schrijvende pers. In 2015  kwam zijn boek 'IS-tot alles in staat' uit, over de terreurbeweging IS. Kort geleden heeft Melissen een nieuw medium aan zijn wapenarsenaal toegevoegd: 360 graden video. Een soort google-streetview, maar dan met bewegend beeld. Melissen nam de 360-camera o.a. mee naar Lesbos om de vluchtelingenstroom te filmen.
Hoe ervaart hij dit nieuwe medium? Wat is de meerwaarde van 'alles om je heen' in beeld brengen? Wat zijn de beperkingen? Investeert Facebook terecht 2 miljard in de technologie van een virtual reality headset? Hans Jaap Melissen komt het vertellen en wie weet heb je de kans om 360 graden zelf te ervaren. En ben je voor altijd verkocht!
 
Benny Brauns
Benny Brauns begon zijn loopbaan in 1992 als één van de eerste non-lineaire editors van Europa en stond mee aan de wieg van regionale televisie in België (TV Limburg). In 1997 ging hij als regisseur aan de slag bij Omroep Limburg (later L1). Vervolgens werd hij hoofd mediatechniek en in 2014 Hoofd Evenementen bij L1. “Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, goedkopere manieren van produceren en mijn ervaring als regisseur en hoofd techniek kwamen me goed van pas bij de ontwikkeling van dit experiment. We hebben met 3 I-phones een live multi-cameraregistratie gemaakt van de Nacht van Gulpen en hebben voor de verbinding uitsluitend gebruik gemaakt van het publieke netwerk”. 

Glen Mulcahy
Glen Mulcahy is since 2009 Glen the Production Development Manager- with RTE News in Dublin. He is responsible for training and technical development of the RTE News output. In particular he is responsible for the development of video journalists in RTE acting as a VJ trainer and mentor. Glen has a background in professional photography. He is also responsible for rolling out MoJo working systems within RTE. He has trained and delivered MoJo seminars in Croatia, Sweden and London. He has also developed his own MoJO and video journalism website: http://tvvj.wordpress.com/2011/03/23/video-journalist-multi-media-journalist-modelsfor-news. 
 
Specialties: Innovation, Content Marketing, Media, Events, Customer Engagement, Customer Experience, Live Streaming, Vloggers, Digital Transformation, Social Activation, Live productions, SEO and Business Development.

Wytse Vellinga 
Wytse Vellinga werkt sinds februari 2005 bij Omrop Fryslân. Eerst als radiojournalist, maar de laatste jaren ook als camjo. In de zomer van 2014 is Wytse volledig overgestapt op het werken als Mojo. Zowel de radio- als tv-bijdrages worden opgenomen, gemonteerd en verstuurd met de iPhone.
Voor de Omroep zoekt Wytse de grenzen op van wat mogelijk is met een smartphone. Over die grenzen houdt hij bovendien een weblog bij. Volgens Wytse is Mobiele Journalistiek de absolute toekomst van radio en tv.


Gert-Jaap Hoekman
Gert-Jaap Hoekman is hoofdredacteur van NU.nl, de grootste nieuwssite in Nederland. In de drie jaar die hij bij NU.nl werkt, is de focus van het 15-jarige 'digital only' medium verschoven van desktop naar mobiel - met meer dan een miljard pageviews per maand. NU.nl staat er nog altijd om bekend dat het snel en compleet het nieuws verslaat, maar heeft ook secties met achtergrondinformatie over het nieuws ingevoerd.
Gert-Jaap komt uit de tijdschriftjournalistiek. Tien jaar werkte hij bij Nieuwe Revu, waar hij begon als stagiair en eindigde als hoofdredacteur. 
 

 

Leroy van Limbeek (27)
Leroy van Limbeek werkt bij de NOS en is daar de bedenker van NOS Kort; korte video's van vijftien seconden op Instagram voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar oud. De NOS was met NOS Kort de eerste Nederlandse nieuwsorganisatie met een succesvol concept op het steeds populairder wordende Instagram. Leroy heeft Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en volgde daarnaast een minor Journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Door het volgen van deze studie en de minor weet hij het beste van beiden te combineren: social media, design en journalistiek. 
 
 
Daniel Blokmaker
Daniel Blokmaker helpt merken om contact te leggen met hun doelgroep en om op te vallen in een met informatie overladen maatschappij door livecontent te maken dat het publiek waarde geeft. Hij helpt om meer publiek te trekken naar evenementen.
"I believe every company is a media company. I help brands to connect to their target group and to stand out in the information overload society by creating live content that gives audience value. I help events to increase their audience and event value by creating value based content and a social activation plan to make your audience aware of. I’m connecting the dots and know how to activate influencers. 
I help companies with their digital transformation and how the use of technology to radically improve performance or reach of enterprises".

Specialties: Innovation, Content Marketing, Media, Events, Customer Engagement, Customer Experience, Live Streaming, Vloggers, Digital transformation, Social Activation, Live productions, SEO, Business Development, Positive and having fun.


Geert Verdickt
Geert Verdickt (*1979) is een Belg die al jarenlang zijn passie voor de filmmakerij vanuit de praktijk beleeft. Na zijn universiteitsdiploma Germaanse filologie (KULeuven) volgde hij een voortgezette opleiding journalistiek in Hasselt. Daarna specialiseerde hij zich via een cursus videojournalistiek, camjo dus. Na deze opleiding kon hij meteen aan de slag bij TVLimburg in Hasselt. Hij won met zijn films al vlug internationale prijzen. Daarna werd hij vaak gevraagd voor producties in binnen- en buitenland (VTM, VPRO, KRO) , maar hij mocht zijn technieken ook komen uitleggen bij tientallen regionale, nationale en internationale omroepen (VRT, NOS, ZDF, KRO) Mari

Jan Koster
Jan Koster (61) is werkzaam als directeur bij Omrop Fryslân vanaf maart 2010. Geen verdere werkervaring bij mediabedrijven. Een kleine 30 jaar werkzaam in managementsfuncties, waarvan de laatste 15 jaar in zgn. eind(verantwoordelijke) functies. Ervaring opgedaan bij zowel de overheid (rijk en gemeente), het onderwijs als in de private sector.
Onze samenleving is een netwerksamenleving geworden. Privaat en publiek werken steeds meer samen, partijen hebben elkaar steeds meer nodig. En in onze 'onlinewereld' zal dat alleen maar toenemen. Ook de mediabedrijven zullen vanuit de traditionele rol als eenzijdige 'zender' zich moeten ontwikkelen naar een interactieve speler c.q. netwerker in ieders omgeving.

Ferdinand Koppejan (36)
Ferdinand Koppejan (36) is politiek verslaggever bij Omroep Zeeland en werkte voorheen bij De Vijfde Dag en Dit Is De Dag Reportage op NPO 2. Zijn grootste primeur was het verhaal over de eerste SGP-vrouw. In Zeeland scoort hij met de regelmaat van de klok eigen nieuws omdat hij veel tijd en energie steekt in het onderhouden van zijn netwerk: “Een absolute must om je te onderscheiden als journalist”, aldus Ferdinand. 
 
Prya Bisambhar  
Prya Bisambhar is freelance journalist en docent communicatie. Verder adviseert ze bedrijven en instanties die een meer divers publiek willen aanspreken. Ze begon daarmee tijdens haar werk bij RTV Rijnmond en werd daarna onder meer ingeschakeld door de gemeente Rotterdam bij verschillende diversiteitsvraagstukken. 
 
 
Rob Wilson
Rob Wilson (59) heeft het grootste deel van zijn leven gewerkt bij diverse publieke omroepen. In de jaren 70 begonnen als verslaggever bij de NCRV en eind 2013 gestopt als programmamanager bij RTV Utrecht. Alhoewel Rob nog steeds inspreek- en presentatiewerk verricht, is de focus de laatste jaren steeds meer komen te liggen op coachen en trainen. Zo heeft hij vorig jaar een groep boventallige omroepmedewerkers begeleid in een langdurig loopbaancoaching-traject. Het DISC-model sprak Rob altijd zo aan dat hij uiteindelijk een opleiding tot trainer is gaan volgen. Sinds 2015 mag Rob zich gecertificeerd DISC-trainer noemen en de bijbehorende analyses afnemen.


Mark van Baal
Mark van Baal (1968) is een journalist die activist is geworden. Door middel van aandeelhoudersactivisme wil hij Shell bewegen te investeren in duurzame energie. Hij is oprichter van Follow This, een beweging van aandeelhouders die Shell steunen het roer om te gooien. Er staan inmiddels 1.000 aandeelhouders met 5 miljoen euro aan aandelen achter deze missie. In mei staat Follow This aandeelhoudersresolutie “Shell wordt een duurzaam energiebedrijf” op de agenda van Shells aandeelhoudersvergadering. Alle aandeelhouders inclusief de pensioenfondsen stemmen dan hierover.  


Mischa van den Berg
Mischa van den Berg is sinds 2010 hoofdredacteur van RTV Noord. Daarvoor was hij onder meer verslaggever, presentator, coördinator sport, chef nieuws en hoofd varia bij RTV Noord. Mischa komt uit Groningen, voetbalde bij Lycurgus en speelde basketbal bij Donar (samen met zijn broer Marco). Als hoofdredacteur is Mischa behalve met de dagelijkse programma's vooral bezig om de ambitie van RTV Noord (onmisbaar zijn voor alle betrokken Groningers) waar te maken.

Cor Hospes
Cor Hospes helpt bedrijven en organisaties slimmer te maken op het gebied van contentmarketing, storytelling en sociale media, opdat ze beter en efficiënter kunnen communiceren. Hij adviseert, maakt en ondersteunt. Geeft trainingen, masterclasses en workshops. Hospes werkte ruim 20 jaar als journalist en tekstschrijver. Ook kent hij een carrière als 'boekenwurm' voor verschillende televisieprogramma’s.

Annewil Neervens
Annewil Neervens is journaliste en online specialist. Ze studeerde journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en behaalde in 2009 een master in Nieuwe Media en Digitale Cultuur aan de UvA. Ze heeft ruim vier jaar bij Omroep Brabant gewerkt als Projectleider Nieuwe Media en Innovatie en was daar vanaf 2010 inhoudelijk nauw betrokken bij de implementatie van ‘Eerst Online’. Door dit traject heeft Omroep Brabant zeer succesvol de slag kunnen maken van een klassiek-journalistieke organisatie naar een multimediaal bedrijf, met de belangrijkste focus op online. 
Neervens is inmiddels coördinator social media bij RTL Nederland. Daarvoor maakte ze een uitstapje als Online Consultant bij full service internetbureau Have A Nice Day in Den Bosch. 

Henk van Ess
Henk van Ess is met Hille van der Kaa auteur van het praktische Handboek Datajournalistiek. Hij traint wereldwijd mediaprofessionals met maar een doel: hoe haal ik nieuws uit data? Henk is verbonden aan de BBC Academy, de Eurovisie Academy en PBS en is vaste gast op Europese journalistenscholen, waaronder Axel Springer Akademie in Berlijn, FH Wenen, Schibsted Oslo en Uva in Amsterdam.

Erik Jan Koedijk
Erik Jan Koedijk werkte lange tijd voor NOKIA in een EMEA rol en is online sinds 1992. Hij is sinds 2007 eigen ondernemer en werkzaam als digitaal strateeg. Adviseerde op internet strategie gebied bedrijven als Brunotti, New York Pizza en stond recentelijk ook aan de wieg van het opnieuw bedenken van webomgevingenvan NOCNSF zoals TeamNL en sport.nl. Momenteel is hij strategisch adviseur van onder andere Omroep Zeeland, de nationale politie, veiligheidsregio’s en mede eigenaar van de Business X-Factor.


Mia Costello
Mia Costello is a freelance editorial trainer with the BBC College of Journalism, having spent more than 20 years as a senior editor with the organization in TV, Radio and Online. She now works with broadcasters around the world, such as RTE and France 24 devising and delivering bespoke journalism training.
Most recently she has:
  • Led the BBC’s Editorial Leadership training for BBC editors Led training sessions on key journalism skills for the BBC’s prestigious ‘Journalism Trainee Scheme’
  • Produced an intensive two-week course in investigative journalism for the Irish broadcasters, RTE
  • Led storytelling and creativity workshops in Croatia, Hungary and Spain with the European TV training body, Circom Regional
  • Trained political journalists in story telling at the European Parliament in Brussels and Strasbourg. 
  • Trained on-screen presentation staff at the English language news channel, France 24 in Paris.
Mia spent 10 years in TV, first as a reporter and then as Programme Editor for the BBC’s nightly news show, South Today. She led the development of a new regional television opt-out service for Oxford, pioneering VJ working. She moved on to lead one of the BBC’s largest local radio stations, as Managing Editor of BBC Radio Solent. Mia has a post graduate diploma in radio journalism from City University in London. 

Wouter Kurpershoek
Wouter Kurpershoek is al meer dan 25 jaar een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Hij stond als verslaggever voor de publieke omroep vooraan bij vrijwel alle crises in binnen- en buitenland: van de Bijlmermeerramp en de brand in Volendam tot oorlogen in voormalig Joegoslavië, Afrika en het Midden-Oosten. U kent hem ook als correspondent voor het NOS Journaal in Washington, waar hij als eerste en enige Nederlandse journalist een Amerikaanse president (George W. Bush) in het Witte Huis interviewde. Wouter liet zich tijdens zijn actieve ‘dienstjaren' als omroepjournalist nooit inhuren voor activiteiten die buiten zijn journalistieke werkgebied vielen. Hij wilde koste wat kost de schijn van belangenverstrengeling voorkomen. Nu hij de actieve journalistiek gaat verlaten voelt Wouter zich vrij zijn zeer uitgebreide kennis en ervaring met u te delen.

Richel Bernsen
Richel Bernsen is senior-beleidsmedewerker van Stichting ROOS. Daarvoor was ze bestuurssecretaris van de NPS en secretaris van NOS Radio. Na haar studie Communicatiewetenschappen in Amsterdam ging Bernsen in 1989 voor het NOS-bestuur werken, NOS Radio en daarna de NPS. In 2001 maakte ze de overstap naar ROOS. Projecten waarvoor Bernsen binnen ROOS verantwoordelijk is, zijn de ROOS Dagen, het documentairefestival RegioDoc en de NL-Awards.

Marjo L’Homme
Marjo L'Homme is journalist, programmamaker en de laatste jaren lid van de hoofdredactie van eerst L1 en nu Omroep Brabant. Begon haar carrière bij het NOS Journaal. Werkte daar op de parlementaire redactie en de binnenlandredactie. Maakte deel uit van het zogeheten ‘last minute team’van NOVA, het huidige Nieuwsuur. Was perswoordvoerder bij de KLM en plaatsvervangend hoofd perszaken bij het ministerie van defensie.Heeft een sterke nieuws focus en is ervaren in het opzetten en implementeren van veranderingsprocessen. Gelooft in de kracht van de regionale journalistiek. Woont en werkt alweer ruim tien jaar in Brabant. 
 
Carla Verhagen
Carla Verhagen is adjunct-hoofdredacteur bij RTV Oost. Daarvoor was ze hoofdredacteur van de RNC, tegenwoordig het Bureau Regio, dat ook het programma Regioned maakt. In het verleden werkte ze verder onder meer als presentator/redacteur voor RTV Utrecht, Omroep Flevoland, RTVNH en de KRO. 

Véronique Roeg
Véronique Roeg is bijna 30 jaar actief in de journalistiek in het zuidwesten van Nederland. Begonnen bij het dagblad Brabant Nieuwsblad, later overgestapt naar Omroep Brabant en nu werkzaam bij Omroep Zeeland als senior eindredacteur. Ze was werkzaam als verslaggever, radio- en TV-presentator en maakte zo'n 20 jaar Talkradio zowel in Brabant als in Zeeland. 
  
Anouschka Moerel 
Anouschka Moerel(46) is ruim tien jaar werkzaam als eindredacteur nieuws/dagchef bij Omroep Brabant. Zij is verantwoordelijk voor het online nieuws, en redacties die onder haar vallen zijn de bureauredactie en sportredactie. Omroep Brabant werkt al jaren Eerst Online, maar drie jaar geleden is daar onder leiding van Anouschka een nieuwe dimensie aan gegeven. Toen is een bureauredactie in het leven geroepen die de focus op online richt, maar die ook radio en TV bedient. De bureauredactie bestaat uit een snel team dat met de waan van de dag bezig is, en een voorbereidingsteam dat vooral bezig is met research, eigen verhalen, datajournalistiek en het uitzetten van onderwerpen voor de langere termijn. De focus op online wordt in de komende periode nog verder uitgewerkt door de bureauredactie verder te versterken. 
 
Erik Hogeboom 
Erik Hogeboom is sinds april werkzaam als chef Nieuwe Media bij RTV Oost en werkte daarvoor zeven jaar bij RTV Noord. In zijn rol bij RTV Oost als eindredacteur houdt hij zich dagelijks bezig met de online kanalen van de omroep. Van social media zoals Facebook en Instagram tot nieuwsartikelen en pushberichten. Daarnaast is hij veel werkzaam in de gezamenlijke innovatie binnen de regionale omroepen, zoals het regioapp-project. 
 
Karl Leenkneght (42 jaar) 
Karl Leenknecht is nieuwsmanager bij VRT Nieuws. In die functie is hij verantwoordelijk voor de globale output van online, tv en radio. De nieuwsmanager stuurt de redacties aan op de grote nieuwsverhalen van de dag en neemt de lead bij Breaking News, eigenlijk een soort chef nieuws. Tussendoor werkt hij intensief aan de reorganisatie van de nieuwsdienst. Een project waar de VRT radio, tv en online meer wil integreren, zodat het nieuws nog beter verspreid kan worden. Eerder was hij eindredacteur en verslaggever bij het duidingsprogramma Terzake. Daarvoor werkte hij 7 jaar voor de concurrent VTM als verslaggever en ooit begon hij zijn loopbaan als verslaggever-presentator bij de regionale tv uit Antwerpen ATV.
 
Peter Voortman
Sinds 2009 ben ik als Camjo-coördinator onderdeel van het team eindredacteuren bij RTV Utrecht. In die rol adviseer ik gevraagd en ongevraagd collega-eindredacteuren en verslaggevers. Daarnaast leid ik onze nieuwe collega's en stagiairs op tot Camjo-er en assisteer ik op de redactie en in het veld.
Regelmatig bezoek ik beurzen, opleidingen en collega-omroepen om kennis uit te wisselen over nieuwe trends en ontwikkelingen in de omroepwereld.
 
Ward Wijndelts  
Ward Wijndelts is hoofdredacteur van Mindshakes, een nieuw online platform dat kwaliteitsjournalistiek naar jongeren wil brengen. Daarvoor werkte hij als business developer bij NRC Media.
 
Janko van Sloten
Janko van Sloten is eindredacteur bij Omroep Gelderland. 
 
 
Monique van Dusseldorp 
Monique van Dusseldorp is samensteller en moderator van congressen en seminars over
nieuwe media en technologie. Ze is onder andere verantwoordelijk voor het
sprekersprogramma van de iMMovator Cross Media Café's en het Mediapark Jaarcongres,
maar draagt ook bij aan internationale events als Next Berlin, IBC en TEDxAmsterdam.
Van Dusseldorp was voorheen oprichter van Van Dusseldorp & Partners, een
onderzoeksbureau over nieuwe media-ontwikkelingen, en werkte voor Wegener Arcade
en het European Institute for the Media. Ze was 8 jaar lang bestuurslid van publieke
omroep NPS (nu NTR), en zat o.a. in het bestuur of de raad van toezicht van organisaties
als het Filmmuseum, MediaGateway, Mediadesk, Gridforum en Kenniswijk.

Leo Hauben
Leo Hauben is hoofdredacteur van L1. Hij werkte vanaf de jaren tachtig als freelance
journalist en later als correspondent Limburg bij de Volkskrant.
Begin jaren negentig was hij enkele jaren redacteur/verslaggever op de financiële
redactie van deze krant. In 1992 werd hij programmaleider radio bij Omroep Limburg en
vanaf 1997 ook programmaleider televisie.
Sinds de samenwerking in 1999 van Omroep Limburg en TV8 is Hauben hoofdredacteur.
Ook het gezamenlijk digitaal nieuwsplatform 1Limburg (L1 en Dagblad De Limburger)
valt onder de hoofdredacteur van L1. 
 
Stefan Tieleman
Stefan tieleman is Head of TV en Entertainment bij Twitter. Daarvoor werkte hij in Hilversum bij Talpa Media waar hij mede verantwoordelijk is geweest voor de uitrol van The Voice wereldwijd.
Als Head of TV en Entertainment is hij de schakel tussen traditionele media en Twitter. Hij helpt media met het vergroten van hun Twitter bereik. “Het is mijn taak om hun strategie op Twitter te ondersteunen op alle soorten manieren”, aldus Stefan.
Daarnaast is hij sparringpartner om de kijker- en fanbeleving rondom TV en radio te vergroten. Tieleman: “Kijkers zijn niet alleen maar wat cijfers op kijkonderzoek.nl Je kan ze tegenwoordig realtime bereiken”.
Ook helpt hij journalisten en newsrooms om Twitter beter in te zetten. Twitter is voor veel nieuwsmedia een onmisbare tool geworden.
 
Michel Bais
Michel Bais is een expert op het gebied van mobile video technologie. Sinds 2008 is hij Managing Director Mobile Viewpoint en verantwoordelijk voor de internationale uitrol van Mobile video over IP oplossingen die met name worden gebruikt in de broadcast industrie voor live video verbindingen. Daarvoor was hij Director Mobile Network Infrastructure bij TANDBERG R&D, project manager bij KPN en later bij TNO verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop van video gateways aan mobiele operators.  In het verleden was Michel betrokken bij standaardisatie van mobiele videotechnologie binnen 3GPP en de uitrol van mobile video diensten bij KPN. 
 
Sylvia Willems 
Sylvia Willems is sinds jaar en dag aan het werk bij Omroep Gelderland. In veel verschillende rollen en nu al een hele tijd bureauredacteur nieuwsdienst. Want een goed nieuwsitem begint bij een bureauredacteur. Of was het nou de verslaggever die verantwoordelijk is voor een goed verhaal? Genoeg stof om over van gedachten te wisselen. Over wat een goed verhaal nodig heeft, wie welke rol heeft. Over communicatie, camjo en de nieuwe journalist 3.0.
 
Saïda Maggé (1987)
Saïda Maggé is journalist en presentator bij de Amsterdamse zender AT5. Sinds vier jaar is zij een van de vaste gezichten en presenteert zij onder andere het nieuws. Daarnaast presenteert ze het programma ‘De Straten van Amsterdam’ en verschillende evenementen en interviewprogramma’s zoals Koningsdag, Uitmarkt, de gemeenteraadsverkiezingen en de Zwoele Stad. Bij de Straten van Amsterdam belicht ze elke dag een andere straat in de stad. Ze spreekt met bewoners, ondernemers en peutert wat van de geschiedenis los.  
  
Mark Dijkhuis
Mark Dijkhuis is eindredacteur nieuws bij RTV Drenthe. Daarvoor presenteerde hij onder meer de ochtendshow op Radio Drenthe en was hij verslaggever bij Omroep Gelderland en RTV Drenthe. Werkt al jaren met allerhande bureauredacteuren. Nu eens razendsnelle verwerkers van beeld en geluid aan de andere kant van de schutting. Dan weer muurbloempjes met een taalfetisj die gortdroge nieuwsverhalen heel aantrekkelijk online weg kunnen zetten. Of verkeersregelaars met een neusje voor niet te missen items op de lange termijn.  Hoe dan ook: de duizend-dingen-doekjes van de regionale omroep. Of niet? 

Nikki O'Donnell
Nikki O'Donnell is the editor of the BBC regional television news programme for East Anglia, based in Norwich. The BBC’s regional news programmes are the most watched news programmes in the UK.  We work very closely with our colleagues in BBC Local Radio and on digital platforms, as well as serving our main network news output.
Nikki has worked local and regional news in the BBC for 25 years, as a reporter, presenter, programme producer and news editor.  She is also the BBC representative on CIRCOM Regional, a professional association of regional public service broadcasters across Europe.