Glas: Trainingen

11.30 – 13.00 uur: Werken met je stem
Stemcoach Debby Mureau geeft in deze workshop tips en tricks hoe je goed kunt omgaan met je stem. Na afloop ben je je bewuster van je stemgebruik, van de impact van je stem, weet je meer over je uitstraling en hoe je die kunt inzetten of compenseren in specifieke situaties. Ze maakt gebruik van de nieuwste inzichten op het gebied van invloed van stemgebruik en impact van non-verbale communicatie op klanten en publiek en licht deze ook toe.
Ze geeft de deelnemers feedback op hun stemgebruik en presentatie en ze reikt technieken aan die de communicatie versterken, gebaseerd op datgene wat de trainée al in huis heeft. 

14.00 – 15.30 uur: Toveren met cijfers
Hans de Ruiter opent de statistieken van het CBS via Statline, de gratis online databank voor de deelnemers. Aan de hand van casussen legt hij uit wat er aan informatie te vinden is bij het CBS. Het kan dan gaan over onderwerpen zoals arbeid, inkomen, bevolkingsontwikkeling, bedrijvigheid en nog veel meer. Hij leert je hoe je data kunt selecteren en combineren op een efficiënte manier.